اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
وزیر خارجه ایران در مصاحبه با رسانه مصری گفت که «ما تهدیدی به بستن تنگه هرمز نکردیم و با وجود اینکه ایران در این زمینه توانمندی بالایی دارد، اما هیچ گاه با پیش بینی روابط با کشورهای منطقه به این موضوع اشاره نکرده است».
به گزارش ایسنا، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با یک رسانه مصری درباره مسائل منطقه ای صحبت کرد.
عراقچی که با روزنامه «المصری الیوم» گفت وگو می کرد، تاکید کرد: منطقه شرایط بسیار خطرناکی را پشت سر می گذارد و جمهوری اسلامی ایران با توجه به شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری ضرورت هماهنگی و رایزنی فوری کشورهای منطقه و همکاری در راستای اتخاذ مواضعی که منجر به توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان شود را احساس می کند.
او تصریح کرد که «کشورهای منطقه و جامعه جهانی باید تلاش بیشتری برای پایان دادن به جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل انجام دهند تا به مناطق بیشتری سرایت نکند».
وزیر خارجه ایران با هشدار درباره اینکه «احتمال این وجود دارد که شاهد "غزه دوم" در جنوب لبنان باشیم، مگر اینکه اقدام جدی برای توقف دشمن صهیونیستی انجام شود»، تاکید کرد: کشورهای منطقه باید گام های عملی و موثری برای توقف این جنایات بردارند تا بتوانیم تنش ها را کاهش دهیم، زیرا تشدید تنش به نفع هیچ طرفی در منطقه ما نخواهد بود.
دیدار عراقچی با رئیس جمهور مصرایران، ترکیه و کشورهای عربی می توانند یک اتحاد منطقه ای تشکیل دهند
عراقچی با تاکید بر اینکه «یک سال پس از نسل کشی صهیونیست ها در نوار غزه و پس از افشای برخی از برنامه های توسعه طلبانه این رژیم، مشخص شد که تهدید بزرگ برای منطقه و کشورهای آن، دشمن صهیونیستی است»، گفت: معتقدم تمام تلاش هایی که برای شیطان جلوه دادن ایران و محور مقاومت انجام شد، شکست خورده است و بدون تردید مشخص شده که چه کسی تهدیدی برای کل منطقه است. همچنین مشخص شده است که چه کسی برای آرمان فلسطین و برای منافع منطقه می جنگد.
وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «امکان همکاری و همگرایی بین کشورهای منطقه وجود دارد، زیرا فرصت و اراده وجود دارد»، تصریح کرد: ایران، ترکیه و کشورهای عربی می توانند متحدان خوبی باشند، شاید یک اتحاد منطقه ای تشکیل دهند که نیاز به مقدمه و مراحل آماده سازی دارد. جمهوری اسلامی ایران معتقد است که باید در این مسیر حرکت کنیم.
او درباره روابط تهران-قاهره نیز گفت: رایزنی ها بین ما و مصر همیشه ادامه دارد و ما تمایل داریم این رایزنی ها و همکاری مشترک بین خود را ادامه دهیم. روابط مصر و جمهوری اسلامی ایران نزدیک است و روابط تهران و قاهره حتی در زمان گسست دیپلماتیک، رابطه ای با احترام متقابل بوده است.
مصاحبه عراقچی با مصری الیومبرای همه سناریوهای احتمالی آماده هستیم
عراقچی همچنین گفت: آمریکا می تواند با یک گام نقش موثرتری در برقراری صلح در منطقه ایفا کند و آن توقف حمایت از رژیم صهیونیستی و جنایات آن است. معتقدم که تعصب آمریکا نسبت به رژیم صهیونیستی همان چیزی است که امنیت منطقه ما را بی ثبات می کند و اگر تسلیح رژیم صهیونیستی با سلاح ها آمریکایی و غربی نبود، بسیاری از جنایاتی که ما در غزه و سپس در لبنان شاهد هستیم، ممکن نبود.
وزیر خارجه ایران درباره اظهارات رسانه ای مبنی بر تهدید ایران برای بستن تنگه هرمز گفت: ما تهدیدی به بستن تنگه هرمز نکردیم و با وجود اینکه ایران در این زمینه توانمندی بالایی دارد، اما هیچ گاه با پیش بینی روابط با کشورهای منطقه به این موضوع اشاره نکرده است و رابطه ما با عربستان سعودی بسیار خوب است و در مسیر توسعه و پیشرفت است.
او اضافه کرد: در واقع، ما خواهان جنگ نیستیم، اما برای همه سناریوهای احتمالی آماده هستیم و اگر اسرائیل به ایران حمله کند. ما آن را به دقت بررسی خواهیم کرد و نحوه پاسخگویی به آن را مشخص خواهیم کرد و اسرائیلی ها می توانند اراده ما را آزمایش کنند. ما عجله نداریم و تعلل نمی کنیم.
عملیات وعده صادق 2به دامی که نتانیاهو انداخته، گرفتار نخواهیم شد
دیپلمات عالی رتبه ایران با تاکید بر این نکته که «اسرائیل به دنبال یک جنگ گسترده است و این چیزی است که ما نمی خواهیم»، گفت: بلکه می خواهیم صلح و ثبات را در منطقه به ارمغان بیاوریم و هیچ کس در منطقه به جز نخست وزیر اسرائیل از سناریوی جنگ گسترده حمایت نمی کند و به دامی که نتانیاهو انداخته، گرفتار نخواهیم شد.
عراقچی درباره راه حل 2 دولتی درباره مناقشه فلسطی-اسرائیل نیز گفت: ما معتقدیم راه حل 2 کشوری منجر به برقراری صلح پایدار در منطقه نخواهد شد. صلح در منطقه تنها با حل و فصل مسئله فلسطین بر اساس «دموکراسی در سرزمین های فلسطینی» حاصل می شود.
وزیر خارجه ایران توضیح داد: در چنین دولتی همه مردم بومی فلسطین اعم از مسلمان و مسیحی دوشادوش یهودیان همزیستی می کنند و بر اساس همه پرسی، این مردم بومی، سرنوشت و آینده خود را از طریق صندوق رای دموکراتیک تعیین می کنند. اما در نهایت از هر تصمیمی که فلسطینی ها به تنهایی اتخاذ کنند، حمایت می کنیم و فقط دیدگاه خود را ارائه می دهیم.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}